Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. února 2020 18:13
Čas čtení 0:35
Ondřej Jarůšek

DJ Wich a Paulie Garand vydají v roce 2020 společné album, první single vyjde již brzy

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Raper z Liberce přinesl fanouškům na Instagramu velké oznámení. Chystá album s DJ Wichem.

Rapoví fanoušci se mají nač těšit. Liberecký raper Paulie Garand totiž chystá společné album s legendou domácí producentské scény DJ Wichem. 32letý člen labelu Ty Nikdy o tom před krátkou chvílí fanoušky informoval na svém instagramovém profilu

V příspěvku Paulie Garand zmínil, že již mají skoro hotovo a už příští neděli spatří světlo světa první singl. O něm tě budeme samozřejmě informovat, jakmile vyjde. Zároveň jsme se dozvěděli datum vydání projektu – release alba je naplánován na 20. května tohoto roku. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Paulie Garand (@pauliegarand),

Zatím poslední album Paulieho Garanda jsme měli možnost slyšet v roce 2018. Jednalo se o projekt DANK, který producentsky zastřešil Kenny Rough. DJ Wich vydal v minulém roce desku Jako ryba ve vodě, na které se mimo jiné objevil právě i Paulie. O albu a mnohém další si můžeš přečíst v našem rozhovoru. Budeme se tedy těšit, co nám tato dvojice připraví. 

Doporučeno
Do hry přišly peníze, pár lidem z toho je*lo. Čím víc se vzdaluješ od scény, tím hůř pro interpreta, říká DJ Wich Do hry přišly peníze, pár lidem z toho je*lo. Čím víc se vzdaluješ od scény, tím hůř pro interpreta, říká DJ Wich 18. prosince 2019 15:00
Domů
Sdílet
Diskuse