Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. února 2020 23:12
Čas čtení 0:47
Ondřej Jarůšek

Gábor Boráros zvítězil v boji proti nebezpečnému Brazilci. Rozhodčí zápas kvůli tržné ráně ukončil

SPORT OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Na Oktagonu Prime 3 se mimo jiné předvedl i slavný slovenský bojovník.

Na právě probíhajícím turnaji Oktagon Prime 3 v Šamoríně se v jednom z nejočekávanějších zápasů večera představil populární slovenský bojovník Gábor Boráros, který se po trochu smolné prohře z pražské O2 areny představil v souboji proti nebezpečnému Mauriciu Reisovi, mistru brazilského jiu-jitsu.

Diváci, kterých měl Gábor jako vždy v publiku požehnaně, tak s napětím čekali, zda se mu podaří vrátit zpět na vítěznou vlnu.

Doporučeno
Bude MMA hvězda Lajoš Klein prvním Slovákem v UFC? Názor nám řekli Karlos Vémola i Pirát Bude MMA hvězda Lajoš Klein prvním Slovákem v UFC? Názor nám řekli Karlos Vémola i Pirát 14. února 2020 15:00

Tentokrát už Boráros neudělal stejnou chybu jako při posledním zápase, kdy se na soupeře vrhl bez rozmyšlení. V sobotním zápase prokázal podstatně větší soustředění a soupeře se mu povedlo několikrát trefit tvrdými a přesnými ranami.

První dvě kola však ukončení před limitem nepřinesla, a tak se souboj přenesl až do kola třetího, v němž nakonec rozhodčí zápas ukončil kvůli tržnému zranění na obličeji Reise – přestože se zrovna Brazilec nacházel na zemi v dominantní pozici.

Znovu bychom měli vidět Gábora Borárose společně s dalšími hvězdami Oktagonu bojovat již příští měsíc na turnaji v Ostravě, kde se hlavní bitvou večera stane titulový zápas mezi současným šampionem welterové váhy (do 77 kilogramů) Davidem Kozmou a maďarským talentem Matem Kerteszem.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Gábor Boráros se vrací na vítěznou vlnu! #team @bigmedia.sk

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma),

Domů
Sdílet
Diskuse