Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. února 2020 8:28
Čas čtení 0:30
Ondřej Jarůšek

Zm*di jako já už nejsou, rapuje James Cole převlečený za superhrdinu v klipu na track Spaceghost z nového alba

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Album Money Rain Dancer je už venku a společně s ním i nový klip.

Včera na své narozeniny vydal James Cole nové album M.R.D. (Money Rain Dance) a společně s ním spatřil světlo světa i videoklip na skladbu Spaceghost. Produkci si James Cole obstaral sám, pod mix a master se podepsal Risto Sokolovski a video má na svědomí @max_mraz. Kostým vytvořil Roman Pivec.

„Představ si auto, který řídí pes, a přejede tě, tak se cejtim já po každý tvý vys*aný větě, řeknu svojí tetě, ať to vypne, nebo zdechnu, chytnu z toho lepru, s Katem si piko šlehnu,“ rapuje v tracku James v převleku.

Album M.R.D. je k mání zdarma na digitálních platformách, limitovanou edici fyzických nosičů i s novým merchem si můžeš koupit na oficiálním e-shopu. James Cole své fanoušky dále zve na pražský křest, který se uskuteční 10. dubna 2020 ve 21:00 v klubu Storm.

Doporučeno
Marihuana mi spustila záchvaty úzkostí. Stavy se nelepšily a já začal zneužívat prášky, říká 19letý Marek (Rozhovor) Marihuana mi spustila záchvaty úzkostí. Stavy se nelepšily a já začal zneužívat prášky, říká 19letý Marek (Rozhovor) 19. února 2020 16:15
Domů
Sdílet
Diskuse