Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. března 2020 11:49
Čas čtení 0:53
Viktor Kniš

Drake se přirovnává k Michaelu Jacksonovi, není ale pedofil. Reaguje na zprávy s Billie Eilish

HUDBA
Uložit Uložené

Jeden z nejslavnějších raperů současnosti se hlásí o slovo dvojicí novinek, které dostávají i doprovodné videoklipy.

Drake se s oblibou přirovnává k velikánům světové hudby už několik let. Známý je případ, kdy si dal vytetovat legendární cover alba Abbey Road od The Beatles i se svou podobiznou, přičemž se umístil na první místo při přecházení přes přechod.

Aktuálně se již cítí jako Michael Jackson, doslova jedním dechem se však vyhraňuje vůči obviněním z pedofilie, kterým král popu dlouhodobě čelí i po smrti: „Michael Jackson shit, but the palace is not for kids,“ zní jedna z nejdiskutovanějších částí nejnovější dvojskladby od Drakea, kterou vydává na přelomu měsíce. 

Fanoušci právem rozvířili diskusi o tom, jak se Champagne Papi rozhodl vyjádřit k medializovaným informacím, že si psal s Billie Eilish ještě v době, kdy jí bylo 17 let. Tuto informaci odhalila samotná popová hvězda a i když se snažila situaci zachránit tím, že se bavili jen o hudbě, lidé se do Drizzyho obuli.

Domů
Sdílet
Diskuse