Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. dubna 2020 19:29
Čas čtení 0:40
Viktor Kniš

Jak by vypadal ideální svět podle Majka Spirita? Poslouchej nevydanou skladbu z alba Nie som tu náhodou

HUDBA
Uložit Uložené

Speezy vydává další singl, tentokrát jde o starší skladbu, která nyní dostává i vizuál.

Majk Spirit má za sebou již druhý koncert v karanténě, který fanouškům zprostředkoval přes sociální sítě. Tentokrát se rozhodl potěšit posluchače i novou skladbou, která ve skutečnosti není až tak nová.

Jde o nevydaný track, který se měl původně objevit na albu Nie som tu náhodou z roku 2018. Speezy nyní doplnil i doprovodný vizuál samozřejmě v rámci aktuálních možností. O ten se postaral DoubleJ, hudební produkci ještě zastřešil Matúš Babka.

Doporučeno
Sestavili jsme žebříček deseti rapových interpretů, kteří budou v roce 2020 nejvíc hot Sestavili jsme žebříček deseti rapových interpretů, kteří budou v roce 2020 nejvíc hot 20. března 2020 12:25

Člen H16 již několikrát během pandemie naznačil, že se věnuje i psaní nových věcí. Když se situace uklidní, mohli bychom se dočkat další tvorby. Jak již sám v našem rozhovoru naznačil, bude to spíše prostřednictvím singlů, protože právě ty si aktuální rychlá doba vyžaduje.

Domů
Sdílet
Diskuse