Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. dubna 2020 18:41
Čas čtení 0:52
Dominik Vetrák

Herec Werner Herzog režíroval Baby Yodu jako skutečného herce. Robotická panenka ho prý dokonce rozplakala

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Werner Herzog je velkým fanouškem Baby Yody.

Společnost Disney brzy uvolní na svou streamovací platformu Disney+ 8dílnou dokumentární sérii o natáčení seriálu The Mandalorian. V traileru jsme mohli vidět tvůrce, kteří se vyjadřovali k natáčení a hercům, přičemž nejvíce zaujala režisérka Deborah Chow. Ta vzpomíná na to, jak se Werner Herzog choval během natáčení. Herec hrál zápornou postavu jménem The Client, který najal Mandaloriana, aby zajal nebo zabil Baby Yodu.

„Je to jedna z nejdivnějších a nejlepších věcí, které se staly v souvislosti s Wernerem Herzogem. Hraje ve scéně naproti Baby Yodovi a najednou se ho snaží režírovat. Já režíruji Wernera a on režíruje panenku. Říkal nám, že se tomu kouzlu musíme naplno odevzdat.“

Werner Herzog režíroval Baby Yodu akoby bol skutočný herec. Robotická bábika ho asi veľmi nechápala
Zdroj: Disney+

Herzog je velkým fanouškem Baby Yody. Na natáčení ho panenka dokonce rozplakala. Jde podle něj o úžasný technologický úspěch, ale zároveň je to něco nádherného. Režisér a scénárista Dave Filoni už dříve prozradil, že Herzog otevřeně kritizoval štáb a tvůrce, protože uvažovali, že Baby Yodu nahradí CGI postavou.

Domů
Sdílet
Diskuse