Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
25. dubna 2020 v 9:24
Čas čtení 0:32
Ondřej Jarůšek

V Praze dosud zemřelo 80 lidí s koronavirem, celkový počet obětí vzrostl na 215

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Známe aktuální údaje o koronaviru.

Ministerstvo zdravotnictví dnes ráno na svých internetových stránkách zveřejnilo aktuální statistiky o šíření nového koronaviru SARS-CoV-2 v České republice. Dosud u nás bylo prokázáno 7 273 případů nákazy, přičemž aktuálně je u nás nakaženo 4 669 lidí (tedy bez těch, kteří se uzdravili, a těch, kteří nemoci podlehli). Za včerejší den přibylo 86 nových pacientů.

Doporučeno
Nechal jsem se v Brně otestovat na koronavirus. Dvě hodiny v řadě na slunci, nuda, a výsledek, který není úplně pozitivní Nechal jsem se v Brně otestovat na koronavirus. Dvě hodiny v řadě na slunci, nuda, a výsledek, který není úplně pozitivní 24. dubna 2020 v 20:22

V České republice bylo od začátku pandemie provedeno již 203 622 laboratorních testů, předevčírem dokonce padl rekord v počtu testů provedených za jeden den. Během posledních víkendů byl počet provedených testů výrazně nižší než v běžných pracovních dnech, dá se tedy předpokládat, že to bude platit i pro dnešní a zítřejší den.

V současné době je hospitalizováno 385 osob a 2 389 pacientů se již podařilo vyléčit. Celkový počet obětí vzrostl na 215, 6 obětí přibylo včera. Nejvíce lidí dosud zemřelo v Praze (80 mrtvých), dále v  Moravskoslezském kraji (25 mrtvých) a v Středočeském kraji (20 mrtvých).

Domů
Sdílet
Diskuse