Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. dubna 2020 v 18:20
Čas čtení 0:26
Ondřej Jarůšek

Dalších více než 100 uzdravených! V Česku se z nemoci covid-19 vyléčilo již přes 3 000 pacientů

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Ministerstvo zdravotnictví zveřejnilo aktuální údaje o koronaviru.

Aktuálně se v České republice nachází 4 240 osob s potvrzeným onemocněním covid-19. To je pro porovnání o několik desítek méně, než tomu bylo dnes ráno. Celkově u nás byla nákaza novým typem koronaviru SARS-CoV-2 prokázána v 7 563 případech. O aktuálních statistikách informovalo ministerstvo zdravotnictví na svých internetových stránkách.

Doporučeno
Tři rapeři, kteří vyměnili hudbu za válku v řadách ISIS. Byli u řezání hlav, jeden z nich se oženil s agentkou FBI Tři rapeři, kteří vyměnili hudbu za válku v řadách ISIS. Byli u řezání hlav, jeden z nich se oženil s agentkou FBI 29. dubna 2020 v 14:29

Pozitivní zprávou je, že během dnešního dne výrazně přibylo vyléčených pacientů. Jejich počet narostl o 136, nyní už tak v Česku máme 3 096 uzdravených lidí. Další dobrá zpráva je ta, že počet obětí zůstává stejný. Dosud tedy u nás zemřelo celkem 227 lidí s koronavirem, dalších 361 osob je hospitalizováno.

Za celou dobu pandemie u nás bylo provedeno přibližně 235 tisíc laboratorních testů. O dalších aktualitách bude ministerstvo zdravotnictví informovat v zítřejších ranních hodinách.

Domů
Sdílet
Diskuse