Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. dubna 2020 15:32
Čas čtení 0:24
Adam Smeták

Další úsek pražského metra je pokryt sítí LTE

NEWS
Uložit Uložené

Úsek mezi Můstkem a Muzeem ode dneška disponuje vysokorychlostní sítí LTE.

Od čtvrtka je pro cestující v pražském metru k dispozici pokrytí vysokorychlostní mobilní sítí LTE v dalších dvou stanicích. Nově je pokryt úsek mezi Můstkem a Muzeem včetně obou stanic. Informuje o tom server zdopravy.cz.

Nově je tak LTE přístupné už ve 20 stanicích pražského metra. K dispozici je i v některých úsecích v tunelech metra. Konkrétně pak v úseku  Bořislavka – Nemocnice Motol (4 stanice) a Můstek – Muzeum (2 stanice) na trase A

Doporučeno
Strojvedoucí metra: Zajímavých faktů o metru je dost, ale vědět je nemůžete. Graffiti mi připomíná zápis z EKG (Rozhovor) Strojvedoucí metra: Zajímavých faktů o metru je dost, ale vědět je nemůžete. Graffiti mi připomíná zápis z EKG (Rozhovor) 6. února 2020 7:00

Potom v úseku Křižíkova – Invalidovna (2 stanice) na trase B a v úseku Nádraží Holešovice– Roztyly (12 stanic) na trase C. Signál LTE by měl být rozšířen do začátku prázdnin v úsecích Staroměstská – Dejvická, Florenc – Českomoravská a Smíchovské nádraží – Anděl. 

Domů
Sdílet
Diskuse