Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. května 2020 18:04
Čas čtení 0:33
Ondřej Jarůšek

V Česku dnes zemřeli další 4 lidé s koronavirem

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Ministerstvo zdravotnictví zveřejnilo nové informace o koronaviru.

Od dnešního rána zemřeli v České republice 4 lidé nakažení novým typem koronaviru SARS-CoV-2. Celkový počet obětí se tak vyšplhal na 245. Na druhou stranu se však o několik desítek zvýšil i počet pacientů, které se podařilo vyléčit. Těch v tuto chvíli úřady evidují již 3 446. Informovalo o tom ministerstvo zdravotnictví na svých oficiálních stránkách.

Doporučeno
Crack, pervitin a rap. Netradiční a surové drogové příběhy světových i českých raperů Crack, pervitin a rap. Netradiční a surové drogové příběhy světových i českých raperů 1. května 2020 9:06

Aktuálně je u nás onemocnění covid-19 potvrzeno u 4 059 pacientů, což je o několik desítek méně, než tomu bylo dnes ráno. Za celou dobu pandemie bylo prokázáno celkově 7 750 případů nákazy (včetně vyléčených pacientů a těch, kteří nemoci podlehli). V nemocnicích je v současné době hospitalizováno 319 osob.

Dle aktuálních informací bylo v České republice celkově provedeno již 253 826 laboratorních testů. Za včerejší den bylo provedeno jen 4 192 testů, což je skoro dvakrát méně než předešlé dny. Víkendová čísla o testování budou pravděpodobně také nižší, v sobotu a neděli se totiž zpravidla testuje méně.

Domů
Sdílet
Diskuse