Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. května 2020 8:50
Čas čtení 0:24
Ondřej Jarůšek

Koronavirus v Česku: Zemřelo 270 pacientů, celkem se nakazilo už přes 8 000 lidí

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Ministerstvo zdravotnictví zveřejnilo nové údaje o koronaviru.

V České republice se aktuálně nachází 3 392 s potvrzeným onemocněním covid-19, za včerejší den přibylo 57 nových pacientů. To je o více než 20 méně, než tomu bylo ve středu. Celkově u nás bylo prokázáno 8 034 případů nákazy. O nových údajích informovalo ministerstvo zdravotnictví na svých internetových stránkách.

Doporučeno
Muž, který vyřešil vlastní vraždu. Bývalý ruský agent Alexandr Litviněnko byl odpůrcem  Putina, který jej nejspíš nechal zabít Muž, který vyřešil vlastní vraždu. Bývalý ruský agent Alexandr Litviněnko byl odpůrcem Putina, který jej nejspíš nechal zabít 7. května 2020 11:30

Aktuálně je hospitalizováno 258 osob a 270 pacientů s koronavirem zemřelo. Nejvíce obětí hlásí Praha (90), dále Moravskoslezský kraj (40), Karlovarský kraj (26) a Středočeský kraj (22). Dobrou zprávou je, že se v Česku již 4 372 lidí vyléčilo.

Od začátku pandemie u nás bylo provedeno již kolem 290 tisíc laboratorních testů. V současné době čeští vědci pracují na vytvoření vakcíny, ta je však v tuto chvíli ještě vzdálená.

Domů
Sdílet
Diskuse