Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. června 2020 8:39
Čas čtení 1:30
Tímea Krauszová

V případě Madeleine McCann, která zmizela před 13 lety, je nový podezřelý. V minulosti ho odsoudili za zneužívání dětí

NEWS MADELEINE MCCANN
Uložit Uložené

Rodičům možná svítá nová naděje a mohli by se dozvědět více o své ztracené dcerce.

Madeleine McCann byly jen tři roky, když zmizela z portugalského apartmánu v roce 2007. Její rodiče ji od té doby neúnavně hledají, případ způsobil mediální šílenství. Policejní operace, která se jejím zmizením zabývá (Operation Grange) již v minulém roce stála Spojené království téměř 12 milionů liber (asi 358 milionů korun).

Zdá se, že nyní by se případ konečně mohl pohnout kupředu. Policie vyšetřuje nového podezřelého, podle CNN už v minulosti spáchal několik zločinů a aktuálně sedí ve vězení.

Doporučeno
Madeleine McCann zmizela beze stopy před 12 lety. Nezvěstná holčička vyvolala mediální šílenství, které ničí životy jejím blízkým Madeleine McCann zmizela beze stopy před 12 lety. Nezvěstná holčička vyvolala mediální šílenství, které ničí životy jejím blízkým 7. srpna 2019 17:13
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by MadeleineMCCmissing (@madeleinemccmissing) on

Významný posun ve vyšetřování

Londýnská metropolitní policie oznámila médiím nové detaily. Novým podezřelým je 43letý Němec, potvrdily to britské i německé úřady. Policie tento krok nazvala „významným posunem ve vyšetřování“ a nejen policisté, ale zejména rodiče doufají, že nové stopy jim pomohou rozuzlit záhadu ztraceného děvčátka.

V minulosti již podezřelého odsoudili za sexuální zneužívání dětí, přičemž momentálně sedí ve vězení. Podle německých úřadů si musí odsedět „dlouhý trest“ za něco, co se sexuálním zneužíváním nesouvisí.

Domů
Sdílet
Diskuse