Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. června 2020 17:47
Čas čtení 0:39
Vojtěch Vanda

Hroznýš královský se plazil po Praze, ženu vyděsil skoro do bezvědomí

NEWS
Uložit Uložené

Had utekl svému majiteli do Hrzánské pasáže v centru Prahy.

Zajímavou procházku si udělal dvoumetrový hroznýš královský po staré Praze. Obrovský had, který v pátek pravděpodobně utekl svému majiteli, se plazil po Celetné ulici na Praze 1, a poté se schoval do Hrzánské pasáže. Zde na něj narazila jedna kolemjdoucí, která však, při své smůle, měla panický strach z hadů. Naštěstí ale situaci ustála a hada se podařilo odchytit.

Doporučeno
Rusko se mstí za vyhoštěné diplomaty kvůli kauze ricin. Označilo dva české velvyslance za nežádoucí Rusko se mstí za vyhoštěné diplomaty kvůli kauze ricin. Označilo dva české velvyslance za nežádoucí 15. června 2020 12:17

Během teplého a vlhkého pátku se plaz nejspíše rozhodl, že si udělá malý výlet, a odplazil se od svého majitele do Hrzánské pasáže. „Bohužel v pasáži při odpočinku narazil na náhodnou kolemjdoucí, kterou vyděsil takřka do bezvědomí. Žena po srdcervoucím výkřiku zavolala na tísňovou linku 156,“ komentovala mluvčí policie Irena Seifertová.

Domů
Sdílet
Diskuse