Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. června 2020 17:24
Čas čtení 0:56
Vojtěch Vanda

První trailer na film Havel představuje bývalého prezidenta z osobní stránky

FILMY A SERIÁLY ČESKO FILM VÁCLAV HAVEL
Uložit Uložené

Více než měsíc před premiérou filmu vidíme první záběry.

První trailer k celovečernímu filmu o Václovu Havlovi je venku. Ve snímku Havel, jenž má premiéru 23. července, se v hlavní roli představí herec Viktor Dvořák. První dámu Olgu Havlovou hraje Anna Geislerová a její sokyni představila herečka Barbora Seidlová. Informaci přinesly Novinky.cz.

Doporučeno
Kalašnikov, kukla a medový hlas. Vycházející hvězda amerického rapu považuje dealování drog za umění (Recenze) Kalašnikov, kukla a medový hlas. Vycházející hvězda amerického rapu považuje dealování drog za umění (Recenze) 16. června 2020 16:03

Film Havel režiséra Slávka Horáka má zachytit bouřlivý život prvního českého prezidenta ještě v dobách, kdy nebyl celosvětově uznávanou osobou, nýbrž disidentem a obyčejným občanem, který měl kvůli svému politickému přesvědčení a stylu života, jak se lidově říká, o zábavu postaráno. 

„Portrét státníka nečekejte,“  nicméně varoval natěšené diváky právě režisér Horák.

Domů
Sdílet
Diskuse