Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. června 2020 16:07
Čas čtení 0:46
Adam Novosad

„Cristiano Ronaldo už nedokáže obejít ani jednoho hráče.“ V prohraném finále poháru s Neapolí zklamal fanoušky

SPORT
Uložit Uložené

Portugalská hvězda se nepostavila k míči ani v rozstřelu.

Juventus Turín nedokázal ve finále italského poháru Coppa Italia zdolat Neapol, které podlehl po bezbrankové remíze v řádném hracím čase, a to v následném penaltovém rozstřelu, který skončil 4:2 ve prospěch bleděmodrých, informuje LadBible.

Výkon Juventusu nebyl ideální, ba co víc, podle mnohých nebyl ani dobrý, což zdůraznil i samotný Cristiano Ronaldo.

V posledních dvou zápasech od návratu do ligového kolotoče a pohárového finále nepodal Portugalec výborné výkony, na které bývali fanoušci zvyklí, a po prohře s Neapolí ho zřejmě nejvážněji zkritizoval bývalý útočník Luca Toni

Konstatoval, že prohra částečně nese rukopis Cristiana Ronalda. „Portugalec je ve fyzických problémech a nedokáže ani obejít hráče,“ prohlásil v pozápasovém rozhovoru. Cristiano se nedostával do šancí, snažil se driblovat v rozích hřiště, jak to vždy uměl, ale ani jeden z pokusů o střelu či dobře mířený centr neskončil v brance.

Doporučeno
Cristiano Ronaldo už vydělal více než miliardu dolarů. Tento milník pokořil jako první fotbalista na světě Cristiano Ronaldo už vydělal více než miliardu dolarů. Tento milník pokořil jako první fotbalista na světě 5. června 2020 17:49

Diváky překvapil i tím, že se v rozstřelu nepostavil k míči a pokusy přenechal svým spoluhráčům, možná ale chtěl zahrávat jako poslední. Mohl ho ovlivnit i neúspěšný penaltový pokus z předchozího utkání proti AC Milán, avšak Portugalec rozhodně není v nejlepší psychické formě.

Domů
Sdílet
Diskuse