Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. června 2020 15:34
Čas čtení 0:35
Daniel Mikolášik

Papež vydražil za zhruba 800 000 korun kolo, které mu daroval Peter Sagan. Výtěžek poputuje nemocnicím bojujícím s koronavirem

SPORT PAPEŽ FRANTIŠEK
Uložit Uložené

Kolo vyhrál neznámý Ital.

Darované kolo, které v roce 2018 při osobním setkání ve Vatikánu věnoval papeži Františkovi slovenský cyklista Peter Sagan, se vydražilo za 30 tisíc eur (přibližně 800 tisíc korun), informuje Charity Stars.

Do dražby ho dal sám papež. Výtěžek poputuje na podporu dvou italských nemocnic v Bergamu a Brescii, které v době pandemie koronaviru bojovaly v první linii s největším počtem pacientů.

Doporučeno
Kalašnikov, kukla a medový hlas. Vycházející hvězda amerického rapu považuje dealování drog za umění (Recenze) Kalašnikov, kukla a medový hlas. Vycházející hvězda amerického rapu považuje dealování drog za umění (Recenze) 16. června 2020 16:03

Kolo nakonec vyhrál neznámý Ital. Do dražby se však zapojili i mnozí Slováci. Druhou nejvyšší nabídku nabídl jistý Slovák s přezdívkou Cita, a to konkrétně částku 28 tisíc eur. V rámci aukce přišlo dohromady až 60 různých nabídek.

Domů
Sdílet
Diskuse