Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. července 2020 14:14
Čas čtení 1:09
Matej Krajčovič

41letý herec podlehl koronaviru poté, co strávil v nemocnici 91 dní. Amputovali mu i nohu. Předtím byl úplně zdravý

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

V nemocnici strávil 91 dní. Po zavedení plicního ventilátoru přišly velké komplikace.

Web People.com informuje ,že ve věku pouhých 41 let zemřel hollywodsky herec Nick Cordero. Příčinou úmrtí jsou zřejmě komplikace po tom, co se nakazil koronavirem.

Jeho manželka Amanda Kloots už 31. března informovala, že Cordera přijali na jednotku intenzivní péče se zápalem plic. Testy na Covid-19 ale u herce nejprve vycházely negativní, obávanou nákazu potvrdil až třetí odběr v pořadí.

Herec Nick Cordero zomrel ako 41-ročný. Bol úplne zdravý, no v marci sa nakazil koronavírusom
Zdroj: gettyimages.com

První symptomy onemocnění nebyly tak vážné: „Nemohl vstát z postele, byl tak unavený, bez energie, to byl vážně jediný jeho symptom,“ říkala jeho žena reportérům BuzzFeedu

Později se přidaly potíže s dýcháním, kvůli kterým ho museli přijmout do nemocnice. Napojen byl i dýchací přístroj. „Řekl, miluji tě, rozhodli se mě dát na ventilátor s dýchací trubicí a budu v bezvědomí. Nevím, kdy se probudím, a nevím, jestli s tebou znovu budu moci mluvit,“ dodává manželka. 

Jeho stav se následně stabilizoval, ale přidala se infekce. Přišly horečky a pokles krevního tlaku, který zase způsobil problémy se srdcem. Herce dokonce museli resuscitovat, přičemž se již nepodařilo obnovit přívod krve do jeho pravé nohy, lékaři proto přistoupili k její amputaci.

Doporučeno
Zemřel známý hudební skladatel Ennio Morricone. Bylo mu 91 let Zemřel známý hudební skladatel Ennio Morricone. Bylo mu 91 let 6. července 2020 10:04

I z těchto problémů se ale Cordero dostal. 24. dubna už lékaři uvažovali o odstranění ventilátoru a další test na Covid-19 dokonce vyšel negativně. 12. května se Cordero i probral, byť byl velmi slabý.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa AK! ⭐ (@amandakloots),

Corderovo tělo kvůli dlouhému kómatu a 91 dnům na jednotce intenzivní péče zhublo téměř o 30 kilogramů a pneumonie mu na plicích vytvořila doslova díry. Doktoři podle Kloots řekli, že vypadaly jako u člověka, který kouřil 50 let. 

Herec známý spíše z divadel a muzikálů na Broadwayi, ale i seriálů Zákon a pořádek: Speciální jednotka a Lilyhammer, neměl žádné známé zdravotní problémy. Jeho žena Amanda Kloots je známou fitness influencerkou. Spolu mají teprve ročního syna, na stránce Gofundme.com proto objevila sbírka, která má rodině pomoci s placením účtů za hercovu dlouhou hospitalizaci.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa AK! ⭐ (@amandakloots),

Domů
Sdílet
Diskuse