Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. července 2020 16:19
Čas čtení 1:37
Vojtěch Vanda

Koronavirus: Babiš slibuje odměny pro všechny zdravotníky. Uvolnit chce 10 miliard korun.

NEWS ANDREJ BABIŠ KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Premiér ujišťoval na Twitteru své sledující, že zdravotníci za výkony, které předvedli během největšího výskytu koronaviru, dostanou řádně zaplaceno.

Dostanou zdravotníci zaplaceno za nadstandardní práci, kterou předvedli během největšího nárůstu nakažených nemocí Covid-19, nebo ne? Tak zněla otázka, která visela v českém politickém éteru prakticky od té doby, co se čísla začala snižovat. Nyní premiér České republiky Andrej Babiš tvrdí, že se peníze najdou. A nepůjde o úplně malou sumu.

Doporučeno
Pravý král New Yorku se vydání svého debutového alba nedožil. 50 Centův nástupce vydal reinkarnovanou klasiku (Recenze) Pravý král New Yorku se vydání svého debutového alba nedožil. 50 Centův nástupce vydal reinkarnovanou klasiku (Recenze) 7. července 2020 9:58

„Je to tak. Všichni zdravotníci, kteří byli v nemocnicích a pracovali, si zaslouží odměny,“ začíná Tweet, který po jednání s odbory vyvěsil na internet Andrej Babiš. „Nechci, aby měli někteří z nich po těch náročných měsících pocit nespravedlnosti. Proto jsme se shodli s odbory, že ministr zdravotnictví připraví do 31.7. dotační titul tak, aby šly odměny všem,“ dodal.

Domů
Sdílet
Diskuse