Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
15. července 2020 8:38
Čas čtení 0:26
Ondřej Jarůšek

Robin Zoot není influencer a žije western. Člen labelu Milion Plus vydává dvojklip na tracky Pouzar a Proto

HUDBA ČESKÝ RAP MILION PLUS
Uložit Uložené

Vychutnej si nový dvojklip od Robina Zoota na tracky Pouzar a Proto.

Robin Zoot potěšil své fanoušky vydáním nového dvojklipu, který spatřil světlo světa včera večer. Doprovodného vizuálního zpracování se tentokrát dočkaly skladby Pouzar a Proto. V případě prvního tracku se o produkci postaral Decky, druhou produkci pak zastřešil ivanoff. O režii klipu se postaral samotný interpret.

„Rap je jako dostihy, já musím mít Napoli, nezávidím nikomu, jenom výhled Danovi,“ rapuje člen labelu Milion Plus na skladbě Pouzar s odkazem na zesnulého rapera Jackpota Danielse, který tragicky zemřel na začátku roku 2017 v pouhých 30 letech.

Doporučeno
Kam se poděli Mr. Shontey, zawy, Mancini14 nebo Česká bomba? Zjistili jsme, co dělají první velcí čeští youtubeři, kteří už netočí Kam se poděli Mr. Shontey, zawy, Mancini14 nebo Česká bomba? Zjistili jsme, co dělají první velcí čeští youtubeři, kteří už netočí 12. července 2020 10:49

Robinovo nejnovější album Pouzar, které vyšlo teprve před necelým měsícem, si můžeš přehrát a stáhnout na streamovacích platformách. Obsahuje 13 skladeb a hostují na něm například Nik Tendo, Yzomandias, Hugo Toxxx, Emma Smetana a další.

Domů
Sdílet
Diskuse