Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. července 2020 8:05
Čas čtení 0:51
Richard Balog

Offset ze skupiny Migos daroval dceři k 2. narozeninám kabelku Hermes za přibližně 200 tisíc korun. Podle Cardi B je to v pořádku

Offset ze skupiny Migos daroval dceři k 2. narozeninám kabelku Hermes za přibližně 200 tisíc korun. Podle Cardi B je to v pořádku
Zdroj: Instagram / @offsetyrn
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ikonický kousek by ve své sbírce přivítala většina žen.

Každý rodič chce pro své dítě jen to nejlepší, a to mnohdy i na úkor toho, že bude rozmazlováno. Setkáváme se s tím prakticky každý den, avšak raper Offset ze skupiny Migos to celé povýšil na úplně novou úroveň. 

Své dcerce jménem Kulture totiž k nedávným 2. narozeninám kromě spousty jiných dárků zakoupil i luxusní kabelku z dílen Hermes. Hodnota daného provedení modelu Birkin se přitom pohybuje na úrovni okolo 200 tisíc korun, díky čemuž si populární interpret vysloužil kritiku ze strany široké veřejnosti.  

Lidé v komentářích pod videem, které rodák z Georgie uveřejnil na Instagramu, zmiňují, že malé děti obdobné záležitosti vůbec nezajímají a jediné, co je udělá šťastnými, jsou hračky a sladkosti. S tím nelze nesouhlasit, nicméně chápeme i druhou stranu mince, kterou následně odhalila Cardi B.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by OFFSET (@offsetyrn) on

Doporučeno
Poznáš známé tenisky na základě detailního záběru?   Poznáš známé tenisky na základě detailního záběru? 20. července 2020 7:20

Přední tvář americké rapové scény a matka malé Kulture považuje podobné dárky za zcela normální, přičemž prostřednictvím krátkého videa na Twitteru podala i vysvětlení. Ve zkratce hovoří o tom, že celebrity častokrát kupují svým dětem šperky či designérské hlouposti.

Zároveň říká, že prominentní rodiče berou své děti ven, do restaurací nebo na různé akce typu předávání hudebních cen. Závěrem už dodává pouze to, že na Offseta se vůbec nezlobí a alespoň budou obě společně ladit. 

Domů
Sdílet
Diskuse