Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. července 2020 12:29
Čas čtení 1:23
Vojtěch Vanda

Baba Lag a Sensey fungují jak 2Pac a Biggie, ready to die! V novém klipu jsou šlechtou, oděni jen v Dolce Gabbana

HUDBA ČESKO ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

Pop Smoke R.I.P. !

Zámek za rudou zahradou, v němž kraluje pouze ta nejvyšší honorace utápějící se v luxusu. Nová tvář a rapový talent koketující s nahrávací společností Universal Music, Baba Lag, asi má, podle toho, co je vidět v novém videu Dolce Gabbana, na stáří vystaráno. Spolu s jednou z hlavních rapových tváří vydavatelství v Česku, Senseyem, si notují o blahobytu nejen hmotném, ale i lyrickém.

Doporučeno
Hvězda nové vlny, kterou ocenil i Eminem, nyní vydává posmrtné album. Díky němu legenda Juice WRLDa nikdy nezemře (Recenze) Hvězda nové vlny, kterou ocenil i Eminem, nyní vydává posmrtné album. Díky němu legenda Juice WRLDa nikdy nezemře (Recenze) 15. července 2020 14:28

Baba Lag je postava, která českému rapovému rybníčku chyběla. Gangsta tvář zakrytá nejdražším hedvábím, která pravděpodobně žije to, o čem píše, je v rámci naší kotliny poměrně ohroženým druhem. Své charisma licitoval tak chytře, že zachytil oko nahrávacích společností. Má kuráž a nebojí se ukázat svůj styl.

Dokazuje to i v nejnovějším videoklipu k novému singlu, jež by se dle veškerých odhadů měl objevit na prvním větším projektu s komerčním zaměřením Versace EP. Původní datum vydání se však muselo posunout až na 31. 7. Avšak o to, že by si jej kvůli tomu poslechlo méně lidí, se evidentně nebojí. O jeho jistotě v kramflecích se můžeme přesvědčit v songu se Senseyem. Je jistý tak moc, že si například dovolil v refrénu vynechat poslední bar.  

„Jestli mě chceš zabít, máš jen jednu šanci, jinak tu budu, pí*o, strašit navždy,“ nemá o svém uměleckém odkazu pochyb ani Sensey, jehož největší starostí je to, aby se v klipu správně sladil do Gabbany. Zlato na krku, Mercedes Benz v bílém, výlet do Panamy a koně, kterým se mohou akorát smát. Pokud jsi měl někdy pocit, že máš ponětí o tom, jak žít život, jeden poslech nového singlu tě vyvede z omylu.

Doporučeno
„Mladý Jiří Korn“ sbírá psí exkrementy a hypuje figuríny v Pařížské. Potom dává do rytmu Mikea T Brko a Deku „Mladý Jiří Korn“ sbírá psí exkrementy a hypuje figuríny v Pařížské. Potom dává do rytmu Mikea T Brko a Deku 20. července 2020 11:36

A jakmile ho doposloucháš, můžeme ti garantovat, že se orientální smyčka instrumentálu od Deny Vader Beats utáhne kolem tvé lenosti a přiškrtí ji natolik, že v dalším okamžiku budeš bookovat první let do Panamy korona nekorona. Ona trocha exotiky na tebe dýchne i z druhé Lagovy sloky, v níž rapuje krapet anglicky a odkazuje na rapovou scénu v USA. Kdo ví, kdy se za velkou louži budeme moci podívat.

Každopádně i kdybys měl náhodou hluboko do kapsy, nevěš hlavu. Mít bohatého ducha znamená půl vítězství. Pak se stačí otáčet a máš to, co chceš. Klidně i Gabbanu. 

Domů
Sdílet
Diskuse