Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. července 2020 11:51
Čas čtení 0:52
Vojtěch Vanda

Lotyšsko a Estonsko vyřadily Česko ze seznamu nebezpečných zemí, uvedl Petříček. Češi do nich mohou cestovat bez omezení

NEWS ČESKO ESTONSKO KORONAVIRUS LOTYŠSKO
Uložit Uložené

Ministr zahraničí Tomáš Petříček ohlásil na tiskové konferenci informaci, že pobaltské země zrušily cestovní omezení pro obyvatele České republiky.

Estonsko a Lotyšsko odstranily cestovní omezení pro turisty z České republiky. Země nyní vedou Česko jako bezpečnou zemi. S touto informací předstoupil na tiskové konferenci před novináře ministr zahraničních věcí Tomáš Petříček. Restrikce proti českým turistům nyní jako poslední země Evropské unie vede Kypr.  

Doporučeno
V rybníce na Příbramsku našli těla tří lidí. Zřejmě se jednalo o členy jedné rodiny V rybníce na Příbramsku našli těla tří lidí. Zřejmě se jednalo o členy jedné rodiny 21. července 2020 8:31

Pokud plánuješ dovolenou na Kypru, věz, že potřebuješ negativní test na Covid-19 ještě před odletem na ostrov. Žádná další omezení tě ale v Evropské unii už nečekají. Co se týče států mimo Evropskou unii, které jsou zároveň často cílem letních dovolenkářů, jako bezpečný stát je vedeno Tunisko. Petříček dnes uvedl, že ministerstvo jedná o recipročním zařazení Česka jako bezpečné země pro Tunisko.

Domů
Sdílet
Diskuse