Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. července 2020 18:53
Čas čtení 0:26
Adam Smeták

Schváleno. Zdravotníci dostanou až 75 tisíc korun bonus za práci během pandemie

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Mimořádná odměna jim bude vyplacena za období od března do května.

Schváleno. Vláda rozdělí mezi zdravotníky mimořádné odměny ve výši 11 miliard korun. Dosáhne na něj zdravotnický i nezdravotnický personál, který během pandemie pracoval na plný úvazek v nemocnici. Zdravotníci dostanou 25 tisíc korun za měsíc a nezdravotnický personál 10 tisíc za měsíc. Informovala o tom ministryně financí Alena Schillerová.

Doporučeno
Slovenského poslance vyhodili z banky, protože si odmítl nasadit roušku: Nebudu si ničit zdraví dýcháním vlastního CO2, napsal Slovenského poslance vyhodili z banky, protože si odmítl nasadit roušku: Nebudu si ničit zdraví dýcháním vlastního CO2, napsal 27. července 2020 15:32

Za službu ve ztížených podmínkách dostanou mimořádnou jednorázovou odměnu v období od března do května. Zdravotníci si tak přijdou na 75 tisíc korun a nezdravotnický personál dostane až 30 tisíc korun.

Domů
Sdílet
Diskuse