Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. září 2020 14:11
Čas čtení 2:37
Dominik Vetrák

Kiná sa v septembri prebudia z dlhého spánku. Toto je 5 najočakávanejších filmov, na ktoré sa tešíme najviac

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Začneme sa vracať do kín už v septembri?

Premiéra Tenetu dopadla v zahraničí úžasne. Postupne sa otvárajú aj kiná v USA, a nás tak čaká príchod prvých poriadnych hollywoodskych blockbusterov. Naplno to vypukne už v septembri, a tak sa pozrieme na 5 najočakávanejších filmov, ktoré sa oplatí vidieť na striebornom plátne. 

Doporučeno
Filmy o Batmanovi byly vždy nezapomenutelné. Těchto 10 zajímavostí o nich ale (možná) ani netušíš Filmy o Batmanovi byly vždy nezapomenutelné. Těchto 10 zajímavostí o nich ale (možná) ani netušíš 29. srpna 2020 17:09

1. Mulan (r. Niki Caro) – 3. 9. 

V USA si budú môcť Mulan pozrieť v deň vydania ako v kinách, tak na Disney+. Vyjde ich to akurát o 30 dolárov viac, než návšteva kina. My si na snímku budeme môcť zájsť do kina. Iba natočenie tohto fantasy blockbusteru stálo štúdio Disney cez 200 miliónov dolárov. Iste, Disney tie peniaze zo všetkých hollywoodskych štúdií potrebuje najmenej, no aj tak by sme Mulan mali podporiť v kinách. 

Pozrieme sa do obdobia starovekej Číny, keď sa obyvatelia museli postaviť útoku armády Hunov. Do vojska však môžu nastúpiť iba muži, a tak sa Mulan medzi vojakov dostane v prestrojení za opačné pohlavie. Urobí tak kvôli svojmu chorému otcovi. Ten by po narukovaní s najväčšou pravdepodobnosťou neprežil. 

Domů
Sdílet
Diskuse