Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. září 2020 20:02
Čas čtení 0:35
Dominik Vetrák

Dokument o environmentální aktivistce Gretě Thunberg ukazuje, jak se z ulic dopracovala k Schwarzeneggerovi a prezidentům

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Premiéra dokumentu na Hulu proběhne 13. listopadu.

Hulu vydalo první trailer pro připravovaný dokument I am Greta. Vyprávět bude o environmentální aktivistce ze Švédska Gretě Thunberg. Dnes již 17letá Švédka získala pozornost médií poté, co ještě v roce 2018 vehementně protestovala před parlamentem. Její projevy nejen na půdě OSN se staly slavnými a Greta se stala symbolem boje za lepší zítřek, zejména co se ekologie a životního prostředí týká.

Doporučeno
Fanoušci na mě házeli kelímky s pivem a nadávali, to mě zocelilo, říká brankář Le Giang Fanoušci na mě házeli kelímky s pivem a nadávali, to mě zocelilo, říká brankář Le Giang 8. září 2020 16:53

V dokumentu se můžeme těšit na její setkání s mnoha významnými politiky, podnikateli a vědci, s nimiž bude probírat dopad klimatických změn. Film však zachytí její začátky a náročný přechod od amatérské aktivistky po symbol aktivistů z celého světa. Greta je navíc stále jen dítě, které navíc trpí OCD a Aspergerovým syndromem.

Snímek sklidil na filmovém festivalu v Benátkách obrovský kritický úspěch. Hulu jej pošle i do vybraných amerických kin, no a celý svět si dokument I am Greta bude moci prohlédnout už 13. listopadu na streamovací platformě Hulu.

Domů
Sdílet
Diskuse