Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. září 2020 17:56
Čas čtení 0:48
Tereza Šnajdrová

Vláda oznámila že pokud se situace nezlepší, opatření se ještě zpřísní

NEWS ADAM VOJTĚCH KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch ve čtvrtek na tiskové konferenci varoval, že pokud se situace nezlepší, přijdou další opatření.

Počet nakažených v České republice každý den láme rekordy a vláda je nucena týden co týden přijímat nová opatření, aby zabránila šíření koronaviru. Ve čtvrtek proběhla další tiskové konference, na které ministr zdravotnictví Adam Vojtěch ohlásil, že pokud se situace nezlepší, čeká nás příští týden další omezení.

Doporučeno
PŘEHLED: Kolik nakažených je ve tvé části Prahy? Hlavní město zveřejnilo podrobná data PŘEHLED: Kolik nakažených je ve tvé části Prahy? Hlavní město zveřejnilo podrobná data 17. září 2020 15:00

První slova hovoří o tom, že vláda zvažuje opětovné zavedení roušek také na venkovních akcích a ve hře je i jejich snížení kapacity. „Pokud se ta situace nebude zlepšovat, přijdou příští týden další opatření,“ oznámil ve čtvrtek Adam Vojtěch. Aktuálně by se tato povinnost mohla týkat především Prahy, kde je situace jedna z nejhorších a od začátku epidemie se tam nakazilo 7986 lidí. Plošné nošení roušek venku v tuto chvíli prý nehrozí. 

Domů
Sdílet
Diskuse