Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
22. září 2020 14:57
Čas čtení 2:29
Viktor Kniš

Dara Rolins otevřeně o plastikách: Moje „vylepšení“ nejsou v rozporu se zdravým rozumem

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Oblíbená popová zpěvačka na Instagramu vysvětluje, že i když si některé části svého těla dala upravit, nesouvisí to s tím, že by se dříve neměla ráda. Podle ní to má i praktický důvod.

Dara Rolins je influencerkou se vším, co k tomu patří. Příspěvky se spoluprací vyvažuje obsahem „z kuchyně“ a své followery pustí často do soukromí mnohem více než mnozí ostatní. Stalo se to i před pár dny, kdy se po diskusi v komentářích otevřeně vyjádřila ke svým plastikám. Už tradičně velmi upřímně a jazykem, který je pro ni charakteristický. 

Téma sebelásky dlouhodobě rezonuje v souvislosti s prezentováním „dokonalosti“ na sociálních sítích, Dara otevřeně prozrazuje, že její plastiky souvisejí právě s její profesí. „Vychází to z mé podstaty a souvisí to i s mou profesí, kdy je člověk pod drobnohledem. Jasně, že věci ladím, pomáhám jim. Jsem ale bytostně přesvědčena, že moje ‚vylepšení‘ nejsou v rozporu se zdravým rozumem,“ uvádí zpěvačka na Instagramu. 

Dara přiznává, že podstoupila plastiku prsou a korekci nosu, na druhou stranu ale dodává, že na tváři nemá žádné výplně, jak někteří tvrdí.

Doporučeno
Kdo je Roman Prymula? Epidemiolog s vazbami na Čínu, který se proslavil kontroverzními výroky Kdo je Roman Prymula? Epidemiolog s vazbami na Čínu, který se proslavil kontroverzními výroky 22. září 2020 12:29

„Větší prsa dokáží ženě zvednout sebevědomí a i v případě mého nosu, který jsem si nechala ‚opravit‘, šlo o vyřešení rovnice fotogeničtějšího tvaru, ne získání většího množství sebelásky,“ píše Dara Rolins s tím, že jednou za tři měsíce si nechává píchnout botox mezi oči. „Ostatní vrásky nechávám žít,“ vysvětluje. Důvod je jednoduchý – právě takto se cítí při pohledu do zrcadla nejvíce čerstvá, a to je pro ni nejdůležitější. 

Dara i tímto způsobem dává lidem jiný pohled na to, co znamená mít se rád. „Nemám dokonalou ani postavu, ani vlasy, ani tvář, ale vím, že jsem ku*evsky cool :))). A že mám po mámě a tatínkovi dobré srdce, slušnou intuici a ani moje talenty nejsou k zahození,“ dodává sebevědomě.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Dobre teda. Keď už otvárame tie ženské témy...Okrem povzbudzujúcich komentov- pod mojim nedávnym postom, za ktoré díky-si niektoré žienky neodpustili poznámku "tak tak, mať sa rada také aké sme- žiaden botox, plastiky"... ešte "Dara" tam chýbalo:)). Áno, chápem kam mierite. Takto. Téma "mať sa rada" a ako PRESNE sa to myslí, je veľmi diskutabilné, v pohľade na vec relatívne, možno až relevantné:))☝To, že sa riešim nieje tajomstvom. Vychádza to z mojej podstaty a súvisí to aj s mojou profesiou, kedy je človek pod drobnohľadom. Jasné že veci ladím, pomáham im. Som ale bytostne presvedčená, že moje "vylepšenia" niesú v rozpore so zdravým rozumom. A dôvod, prečo som niektoré podstúpila/podstupujem nemá NIČ spoločného s neláskou. Naopak:). Mojim cieľom nieje, nikdy nebolo poprieť Daru. Skôr vyhovieť jej túžbam. Väčie prsia dokážu žene zdvihnúť sebavedomie a aj v prípade môjho nosu, ktorý som si nechala "opraviť", išlo o vyriešenie rovnice fotogenickejšieho tvaru, nie získania väčšieho množstva sebelásky. V tvári nemám ŽIADNE výplne- ako mi stále niekto prisudzuje/vyčíta. Mám "naducané tváričky" aj keď schudnem tie svoje posuvné tri kilá, čo sa mi konečne podarilo až teraz. Pomalou, prirodzenou cestou navrátenia pravidelného pohybu a rozumného množstva tej správnej stravy späť, do môjho života:). Koronová, nedobrovoľná karanténa nás myslím poznamenala všetkých určitými váhovými zmenami. A nie, nieje to preto že chcem byť chudá za každú cenu, ale každý sa cíti pohodlne na nejakej váhe a toto je tá moja, 55 kilová, v rámci 170 cm mojej výšky a všetkých aktivít, ktoré chcem s mojim telom realizovať a zvládať✨ Áno, medzi obočie *ONLY*si raz za tri mesiace nechávam pichnúť btx. Ostatné vrásky nechávam žiť v mieri. A či sa vďaka tomu mám radšej ? Ani nie, ale prídem si viac fresh na pohľad:). A to je to, oč tu běží✨ Nemám dokonalú ani postavu, ani vlasy, ani tvár, ale viem, že som kurevsky cool:))) a že mám po mame a ockovi dobré srdce, slušnú intuíciu a ani moje talenty niesú k zahodeniu. A to je dosť dôvodov k tomu, byť šťastná v Dare✨ YO a @bodys.ve sa pýtala, či je ten obklad na dome kameň alebo imitace, tak kameň, Vendulko:)❣

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Domů
Sdílet
Diskuse