Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. září 2020 12:55
Čas čtení 0:31
Dominik Vetrák

Představitel Lincolna Dominic Purcell potvrdil 6. sérii Prison Break

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Herec to jen tak zničehonic potvrdil na svém Instagramu.

Poslední série Prison Break byla příjemným překvapením. Seriál oživili po dlouhých letech od jeho konce a fanouškům, včetně nás, se líbil. Logicky se tak začaly kupit otázky, zda se dočkáme i další série. V březnu roku 2018 nám to potvrdil tvůrce seriálu, který oznámil, že dokončil scénář pro první epizodu 6. série. Od té doby jsme se však nic nového nedozvěděli, což je na seriál neobvyklé.

Doporučeno
Plukovník Prymula, Prymumuland nebo Prymulex. S memes o novém ministru zdravotnictví se roztrhl pytel Plukovník Prymula, Prymumuland nebo Prymulex. S memes o novém ministru zdravotnictví se roztrhl pytel 21. září 2020 19:53

Ticho ale konečně ukončil herec Dominic Purcell, který hraje Lincolna Burrowse. Na svém Instagramu kromě několika náhodných poznámek utrousil i to, že 6. série Prison Break skutečně vznikne.

Nepřiblížil, kdy se jí dočkáme, ani zda na ní aktivně pracují. Fanoušci se alespoň mohou potěšit faktu, že se jí jednoho dne dočkáme. Sice to oficiálně nepotvrdila žádná televize, ale v minulosti už tvůrci i televize zmínili, že něco další pravděpodobně vznikne.

Domů
Sdílet
Diskuse