Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. října 2020 14:43
Čas čtení 0:42
Vojtěch Vanda

Celníci zničili nezákonně skladovaný tabák, který by státní pokladnu ochudil o 158 milionů korun

ZAJÍMAVOSTI ČESKO
Uložit Uložené

Rekordní množství tabáku bylo nalezeno na Svitavsku.

Pracovníkům Celní správy se povedlo zabavit a zlikvidovat rekordní množství tabáku. Nalezených 96 tun nelegálního kuřiva bylo znehodnoceno v drtičce odpadu, aby mohlo být spáleno k dalšímu zpracování na výrobu cementu. Kdyby však k nálezu nedošlo a řezaný tabák se prodal, Českou republiku by jeho nelegální prodej stál 158 milionů korun.

Doporučeno
O smrti Tomáše Kluse koloval na internetu dvojitý fake. Klus nezemřel a web iDNES.cz o tom nepsal O smrti Tomáše Kluse koloval na internetu dvojitý fake. Klus nezemřel a web iDNES.cz o tom nepsal 1. října 2020 11:15

Deset kamionů řezaného tabáku, který byl nalezen na Svitavsku, bylo nejprve otestováno v celní laboratoři, aby se zjistilo, v jakém je stavu. Výsledky potvrdily, že se jednalo o tabák ke kouření, jenž samozřejmě podléhá spotřební dani. A jak byl vlastně tabák zabalen?

Domů
Sdílet
Diskuse