Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. října 2020 13:46
Čas čtení 0:55
Vojtěch Vanda

První stupeň základní školy by mohl přejít na distanční výuku, mateřské školy zůstanou otevřené

NEWS ČESKO KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Nová možná opatření oznámili po jednání tripartity předseda odborů Josef Středula a prezident Svazu průmyslu a dopravy Jaroslav Hanák.

První stupně základních škol na distanční výuku, mateřské školy nadále otevřené. S předběžnými výsledky jednání tripartity předstoupili před novináře předseda odborů Josef Středula a prezident Svazu průmyslu a dopravy Jaroslav Hanák. Konečná rozhodnutí vlády se nicméně oznámí až na tiskové konferenci, která proběhne v 17:30.

Doporučeno
V Česku už je 4 432 nakažených zdravotníků. Jejich počty stále rostou V Česku už je 4 432 nakažených zdravotníků. Jejich počty stále rostou 12. října 2020 10:16

Mezi středečními opatřeními, která mají zajistit pokles nakažených koronavirem, nejspíš nebude zavření mateřských škol. Podle předsedy odborů Josefa Středuly a prezidenta Svazu průmyslu a dopravy Jaroslava Hanáka by měly zůstat otevřeny. Zástupci vlády jim nicméně nastínili možnost, která nevylučuje přechod prvního stupně základních škol na distanční výuku.

Domů
Sdílet
Diskuse