Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. října 2020 17:58
Čas čtení 2:01
Ondřej Jarůšek

Karlos Vémola zpátky v kleci a bitva o titul. Turnaj Oktagon 17 přinese fanouškům MMA plno skvělých zápasů

SPORT OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Český terminátor se řítí zpátky do akce. A s ním i plno dalších fighterů.

V současné době má veškerý sport v Česku kvůli koronavirové krizi stopku. Výjimka platí jen pro mezinárodní události, a právě tuto výjimku dostala i největší domácí organizace ve smíšených bojových uměních Oktagon MMA.

Už tuto sobotu tak mohou fanoušci počítat s nabitým turnajem Oktagon 17, který bez přítomnosti diváků proběhne v brněnské Zoner Boby Hall. Celou akci si však můžeš užít živě díky PPV na oficiální stránce Oktagon.tv.

Základní informace o turnaji Oktagon 17
Kdy: sobota 17.10.2020
Kde: Zoner Boby Hall, živě na Oktagon.tv
Start: 18:00
Bojovníci: David Kozma, Karlos Vémola, Tadeáš Růžička a spousta dalších
Doporučeno
Od vyhazovače až po světového bojovníka. První Slovák v UFC Ľudovít Klein se zapsal do historie domácího MMA Od vyhazovače až po světového bojovníka. První Slovák v UFC Ľudovít Klein se zapsal do historie domácího MMA 21. července 2022 8:30

Opět nás čeká a nemine celá řada poutavých přestřelek, zřejmě tou nejočekávanější je však návrat Karlose Vémoly, který se představí ve svém prvním zápase od loňské prohry se slovenským velikánem Attilou Véghem. V kleci se mu postaví norský policista Thomas Robertsen a pravděpodobně každého bude zajímat, zda se český Terminátor dokáže vrátit zpět na vítěznou vlnu.

Domů
Sdílet
Diskuse