Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. října 2020 17:55
Čas čtení 1:17
Vojtěch Vanda

Calin vypouští páru v novém klipu s Egem. Když je v h*jzlu, bere bratry a jedou na hotel

HUDBA ČESKO ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

Nové album znamená nové klipy.

Calin by zase zlobil. Tak to bývá, pokud se člověk cítí prostě zlomený. Poslední dávka takzvaného hormonu štěstí z nervové soustavy zmizela, což znamená, že se musí někde dobít. Proto na řadu přichází obleky, hotel, party, rychlí kluci a Ego, aby zapěli ódu na ztracený Serotonin.

Doporučeno
Barvy jsou albem roku. Viktor Sheen přelil lyrickou moudrost do trendového kabátu (Recenze) Barvy jsou albem roku. Viktor Sheen přelil lyrickou moudrost do trendového kabátu (Recenze) 20. října 2020 12:08

Co se dá dělat, někdy se to povede, někdy ne. Calin se v novém klipu musí porvat s druhým scénářem. Jak zachycuje kamera Radima Zbořila, vychází z jednoho ze starých bytových  domů upraven, jak se patří. S kytkou v ruce a v obleku. Na tváři mu však nehraje úsměv, ale zatrpklý, kyselý obličej, který může znamenat pouze jedno – dostal košem.

Domů
Sdílet
Diskuse