Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. října 2020 16:17
Čas čtení 0:43
Ondřej Jarůšek

Česko je v počtu obětí covidu-19 na 100 000 obyvatel druhé nejhorší na světě

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Před námi už je jenom maličká Andorra.

Epidemiologická situace v České republice je v posledních týdnech alarmující. Nově nakažení přibývají rekordním tempem, nemocnice se plní hospitalizovanými pacienty a rapidně bohužel roste také počet vážných případů a úmrtí. V počtu obětí koronaviru v přepočtu na 100 tisíc obyvatel je Česko za uplynulý týden dokonce druhé nejhorší na světě. Informuje o tom deník New York Times ve svém žebříčku.

Doporučeno
Jako dítě zápasil s medvědem a Ronaldo mu dává rady. Přečti si 10 zajímavostí o UFC hvězdě Khabibu Nurmagomedovi Jako dítě zápasil s medvědem a Ronaldo mu dává rady. Přečti si 10 zajímavostí o UFC hvězdě Khabibu Nurmagomedovi 24. října 2020 8:45

Podle dat v žebříčku u nás za posledních sedm dní zemřelo v souvislosti s nemocí covid-19 688 lidí, což představuje 6,5 mrtvých na 100 tisíc obyvatel. Hůře už na tom je jenom maličké knížectví Andorra, které má podle New York Time 13 mrtvých na 100 tisíc obyvatel (10 obětí za poslední týden).

Domů
Sdílet
Diskuse