Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. října 2020 11:23
Čas čtení 1:55
Ondřej Jarůšek

Conor McGregor a další reagují na odchod Khabiba Nurmagomedova. Nejlepší MMA bojovník všech dob, říkají někteří

SPORT
Uložit Uložené

Šampion oznámil konec kariéry. Ve 29 zápasech ho nikdo nedokázal porazit.

Fanoušci smíšených bojových umění se včera večer dočkali dalšího nezapomenutelného zážitku. Dosud neporažený král lehké váhy (do 70 kilogramů) Khabib Nurmagomedov ve druhém kole hlavního zápasu akce UFC 254 uškrtil tzv. triangle chokem prozatímního šampiona Justina Gaethjeho, připsal si 29. vítězství v řadě a obhájil tak svůj opasek.

Doporučeno
Jako dítě zápasil s medvědem a Ronaldo mu dává rady. Přečti si 10 zajímavostí o UFC hvězdě Khabibu Nurmagomedovi Jako dítě zápasil s medvědem a Ronaldo mu dává rady. Přečti si 10 zajímavostí o UFC hvězdě Khabibu Nurmagomedovi 24. října 2020 8:45

10 milionů a odchod do důchodu 

Prakticky ihned poté Khabib propadl emocím a z jeho očí se začaly řinout slzy. Tuto výhru totiž dagestánský Orel věnoval svému zesnulému otci, který ve věku 57 let zemřel letos v létě po komplikacích spojených s onemocněním covid-19.

Abdulmanap Nurmagomedov byl Khabibovým celoživotním koučem a mentorem, který stál po boku bojovníka celý jeho život. A bez něj už šampion nechce dál pokračovat. V pozápasovém rozhovoru tak oznámil konec kariéry, během které jej nikdo v profesionálním oktagonu nedokázal porazit.

Domů
Sdílet
Diskuse