Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. října 2020 11:32
Čas čtení 0:37
Dominik Vetrák

The Crown bude mít 4. sérii. Trailer odhaluje, kteří herci ztvární královskou rodinu v 80. letech

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Netflix odhalil první trailer pro 4. sérii The Crown.

The Crown má za sebou 3 série, přičemž ta 4. dorazí už v listopadu. V nejbližších epizodách se podíváme do 80. let minulého století, které byly pro britskou monarchii značně turbulentní. Pokud dějiny britské královské rodiny neznáš, nebudeme ti události seriálu prozrazovat. Můžeš se však ujistit, že to bude pořádně zajímavé.

Doporučeno
Studio Disney na něm prodělalo 200 milionů dolarů. John Carter měl být obrovským hitem a nastartovat novou sci-fi sérii Studio Disney na něm prodělalo 200 milionů dolarů. John Carter měl být obrovským hitem a nastartovat novou sci-fi sérii 24. října 2020 14:30

Dokazuje to i první trailer, který Netflix vydal 2 týdny před premiérou. Poznáváme v něm nové postavy i herce, kteří ztvární starší postavy z minulých sérií. The Crown se totiž pokaždé posune v čase o několik let, a tak se pro jednotlivé role vyměňují herci, kteří se více hodí na toto věkové období.

Domů
Sdílet
Diskuse