Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. listopadu 2020 18:32
Čas čtení 0:53
Ondřej Jarůšek

Jak dosáhnout orgasmu? Poslechni si tyto super rady pro muže i ženy

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Poslouchej dnešní epizodu podcastu Love is on the air.

Odebírej nás na Spotify

Orgasmus je pro mnohé nenahraditelnou slastí, někteří lidé však mohou mít z různých důvodů problém jej dosáhnout. Pokud se to týká i tebe, možná se to po dnešku změní.

V novém díle našeho podcastu Love is on the air jsme totiž navázali na téma z minulého týdne, kdy jsme se zabývali právě tématikou orgasmů, podívali jsme se na různé šílené světové rekordy a přišly nám i osobní příběhy od našich posluchačů. Tentokrát ti však přinášíme téměř devadesátiminutové povídání plné praktických rad a tipů, kterými si i ty můžeš zlepšit svůj intimní život.

Doporučeno
Klitorální, vaginální, anální, mokrý nebo nekonečný. Jaké jsou typy orgasmu a opravdu je ve vztahu tak důležitý? Klitorální, vaginální, anální, mokrý nebo nekonečný. Jaké jsou typy orgasmu a opravdu je ve vztahu tak důležitý? 20. října 2020 16:45

Naše dvojice moderátorů doktorka Nikita a docent Zach si na dnešek připravila workshop, ve kterém poradí jak mužům, tak i ženám. Ať už máš v této oblasti trápení a chceš vědět, jak orgasmu dosáhnout, nebo se chceš třeba jen něčemu přiučit a rozšířit si obzory, tak se pohodlně usaď a poslouchej dnešní dvojitou nálož informací.

O orgasmu jako takovém si můžeš také přečíst v našem nedávném článku, ve kterém se nám na toto téma vyjádřilo i několik odborníků. Dozvíš se například to, jaké různé druhy orgasmu existují a proč jej dosahují muži častěji než ženy.

Nenech si ovšem ujít ani příběhy od našich posluchačů a posluchaček. Jedna z dívek nám totiž například popsala svůj první mokrý orgasmus v životě. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse