Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. listopadu 2020 15:01
Čas čtení 1:20
Vojtěch Vanda

Hospody, cestovky a kadeřnictví ať zkrachují, řekl šéf odborů Dufek

NEWS ČESKO
Uložit Uložené

Předseda Asociace samostatných odborů Bohumír Dufek nešetřil v rozhovoru pro CNN Prima News kontroverzními výroky.

Hospody, cestovky a kadeřnictví ať klidně zkrachují, zaměřme se na pomoc fabrikám a malým firmám, řekl v rozhovoru po CNN Prima News předseda  Asociace samostatných odborů Bohumír Dufek. Podle něj je v Česku 40 000 hospod, z nichž polovina je zbytečných. Vadí mu, že se jedná o podniky, které žijí ze spotřeby a nic nevytváří.

Doporučeno
Nalezené tělo v oboře Hvězda patří pohřešované Nině. Muž spáchal sebevraždu Nalezené tělo v oboře Hvězda patří pohřešované Nině. Muž spáchal sebevraždu 10. listopadu 2020 10:37

Dufek v rozhovoru kontroverzními výroky, které vnesly ruch do diskuzí na sociálních sítí, nešetřil. V rozhovoru pro CNN Prima News otevřeně přiznal, že by mu nevadilo, kdyby během pandemie koronaviru spousta hospod a jiných podnikatelských zařízení zkrachovala. Nechápe, proč se musí podporovat, když stejně žijí pouze ze spotřeby a nic nevytváří. 

Domů
Sdílet
Diskuse