Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. listopadu 2020 10:23
Čas čtení 1:02
Miriam Rumanková

Zvrat v možné příčině smrti Violy M. Lékařská zpráva odhaluje nová fakta

NEWS SLOVENSKO
Uložit Uložené

Příčinou smrti měla být krevní sraženina.

Slovenská veřejnost se o případu Violy M. dozvěděla loni 19. listopadu, až týden poté, co pracovníci bratislavského přístavu našli 34letou ženu ležet podchlazenou, bez kabátu a osobních věcí v četných zraněních na přístavní ulici. Viola při převozu do nemocnice zraněním podlehla.

TV Markíza informuje, že v případě záhadné smrti Violy M. mají vyšetřovatelé k dispozici závěrečný soudně znalecký posudek a také nová fakta. Podle informací se v něm píše, že obratel si Viola zlomila při pádu.

Doporučeno
Nová zjištění v případě Violy, kterou našli mrtvou v bratislavském přístavu: Toto bylo v historii jejího prohlížeče Nová zjištění v případě Violy, kterou našli mrtvou v bratislavském přístavu: Toto bylo v historii jejího prohlížeče 27. května 2020 18:31

Další fakta poukazují i na to, že její zranění nezpůsobila cizí osoba, ať už tyčí, holí nebo kopanci. I ostatní podlitiny měly vzniknout opakovanými pády krátce před smrtí. Pravděpodobně měla problémy s chůzí. Zatím to tedy vypadá tak, že jí na život nikdo nesáhl a příčinou smrti měla být krevní sraženina. V jejím počítači policisté objevili, že si na internetu vyhledávala příznaky právě tohoto onemocnění.

Znalci ve finálním posudku popisují, jak vznikly zlomeniny a podlitiny na Violině těle. Vyšetřování není přesto stále uzavřeno. Experti čekají na zprávy ze sociálních sítí a mobilních aplikací.

Když pracovníci bratislavského přístavu Violu našli, chyběl jí kabát, osobní věci, měla roztrhané punčochy na kolenou a vyzuté holínky. Ženu zaznamenalo několik městských kamer a vyslechnuto bylo v jejím případě více než 60 lidí.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ivor Švihran (@pomorinszky) on

Violina smrt se vyšetřuje jako zabití, ale policie pracuje také s verzí, že žena zemřela bez cizího zavinění. Podle informací se před smrtí omlouvala svým blízkým a kněze dokonce žádala o rozhřešení.

Doporučeno
Slovenské prezidentské volby jsou za rohem. Kdo nahradí Zuzanu Čaputovou? Slovenské prezidentské volby jsou za rohem. Kdo nahradí Zuzanu Čaputovou? 22. března 2024 14:00

Několik média před rokem přineslo informaci, že mladá učitelka angličtiny byla znásilněna, umučena, či dokonce surově zabita. Hlavním městem se v té době začala šířit panika.

Domů
Sdílet
Diskuse