Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. listopadu 2020 16:21
Čas čtení 1:35
Ondřej Jarůšek

Novotný po výzvě ODS, aby byl slušný: Schillerová je estébákovo k**vička, nekradu a říkám pravdu

POLITIKA ODS PAVEL NOVOTNÝ
Uložit Uložené

Pavel Novotný si trvá na svém.

Starosta pražských Řeporyjí a člen ODS Pavel Notovný na sebe po svém pátečním vyjádření strhl nemalou pozornost. Stalo se tak poté, co Poslanecká sněmovna odhlasovala snížení daní, které se mimo jiné negativně dotkne rozpočtu obcí. V reakci na schválení nového daňového balíčku pak Novotný na Facebooku nazval ministryni financí Alenu Schillerovou (ANO) „ubohou estébákovo k**vičkou“.

Doporučeno
Novotný na Facebooku nazval Schillerovou „ubohou estébákovou k**vičkou“. Platí ji, zvolená nebyla, dodal Novotný na Facebooku nazval Schillerovou „ubohou estébákovou k**vičkou“. Platí ji, zvolená nebyla, dodal 21. listopadu 2020 8:43

Jsem jen vesnický starosta 

Vedení ODS ostrá slova svého člena, který je známý kontroverzními výroky, zprvu nekomentovala, dnes však od ODS Praha 5 přišlo vyjádření k celé situaci. Pavla Novotného ve svém stanovisku, které bylo zveřejněno na stránkách strany, jeho straničtí kolegové vyzývají, aby „tento nevkusný styl komunikace a sebeprezentace opustil“, nebo aby stranu opustil „v zájmu jejího dalšího nepoškozování“.

Domů
Sdílet
Diskuse