Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. listopadu 2020 17:57
Čas čtení 0:27
Adam Smeták

Senzace! Český seriál poprvé vyhrál Emmy

FILMY A SERIÁLY EMMY
Uložit Uložené

Seriál #martyisdead si odnesl sošku z televizních Oscarů.

Český seriál #martyisdead o kyberšikaně získal mezinárodní cenu Emmy. Poprvé v historii na tzv. „televizních Oscarech“ zvítězil český seriál. Sošku si odnesl v kategorii Mezinárodní Emmy pro krátkometrážní série.

Trofeje se letos kvůli pandemii udílely online. Přenos bylo možné sledovat na internetu. Mezi nominovanými byla i delegace Čechů v čele s producenty Milanem Kuchynkou a Vratislavem Šlajerem.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený International Emmy Awards (@iemmys)

Doporučeno
Drsná řež raperů. O víkendu se poprali dva umělci, video z roztržky pak sdíleli na Instagramu Drsná řež raperů. O víkendu se poprali dva umělci, video z roztržky pak sdíleli na Instagramu 23. listopadu 2020 11:03

Internetový thriller s názvem #martyisdead má osm dílů a vypráví o životě patnáctiletého chlapce Martina. Prostřednictvím krátkometrážních epizod poznáváme stinnou tvář sociálních sítí. Režii série má na svědomí Pavel Soukup a scénář Jaroslav T. Miška a Jan Stehlík.

Seriál už nasbíral ceny v Austinu či Marseille. Tvůrci na jaro 2021 plánují volné pokračování s názvem #annaismissing.

Domů
Sdílet
Diskuse