Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. listopadu 2020 6:54
Čas čtení 1:00
Adam Novosad

Vrah, který zabil a znásilnil odsouzeného pedofila, se nahlas smál, když mu soudce oznámil rozsudek. Svou oběť si chtěl uvařit

NEWS
Uložit Uložené

Soud s vrahem odsouzeného pedofila trval jen necelý týden.

V říjnu minulého roku vtrhl Paul Fitzgerald do vězeňské cely pedofila Richarda Huckleho a během útoku, který trval více než hodinu, ho brutálním způsobem zavraždil. Huckle se do povědomí britské veřejnosti zapsal jako „nejhorší pedofil historie“, protože měl na kontě sexuální zneužití téměř 200 dětí. Paul Fitzgerald prohlásil, že se mu za oběti přišel pomstít, upozorňuje DailyMail.

Soudní proces s Fitzgeraldem začal před několika dny a soudce Lavender dlouho neotálel s rozsudkem. Za vraždu, sexuální útok i umučení odsoudil Fitzgeralda na minimálně 34 let vězení, což v odsouzeném vyvolalo zvláštní emoce. U rozsudku, který znamená, že zřejmě nikdy nevyjde z vězení, se začal přes videohovor nahlas smát.

Vrah, ktorý zabil a znásilnil odsúdeného pedofila, sa nahlas smial, keď mu sudca oznámil rozsudok. Svoju obeť si chcel uvariť
Zdroj: DailyMail

„Jste psychopat, který získává potěšení z představ o mučení, znásilňování, zabíjení a dokonce pojídání ostatních,“ řekl soudce Lavender obviněnému Fitzgeraldovi v soudní síni. Narážel tím na plán, který si vymyslel, když šel pedofila v cele zavraždit.

Domů
Sdílet
Diskuse