Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
8. prosince 2020 14:07
Čas čtení 0:32
Viktor Kniš

Barbora Piešová má stejně talentovanou sestru. Takto jim to ladí ve společném videoklipu

HUDBA
Uložit Uložené

Poslechni si pěvecký duet v podání superstaristky Barbory Piešové a její sestry Lenky.

Ačkoliv Lenka Piešová není v pěveckém světě žádným nováčkem, více pozornosti na sebe upoutala její sestra Barbora, která se stala vítězkou SuperStar. Obě se však mohou pyšnit stejným talentem, který nyní po dlouhé době spojily v duetu.

Lenka Piešová se sestrou Barborou představily píseň a klip Pokoj. Text písně napsala sama Lenka a podílela se autorsky i na hudbě. Na nahrávání spolupracovali i další lidé z okolí sester. Za výsledkem jsou zpěvaččini kamarádi, učitelka zpěvu ze základní umělecké školy, chlapci z kapely a další přátelé, kteří nazpívali sbory.

Doporučeno
Superstáristka Barbora Piešová pokřtila album jako ještě nikdo. Potřebovala hasičské auto a ochranný oblek Superstáristka Barbora Piešová pokřtila album jako ještě nikdo. Potřebovala hasičské auto a ochranný oblek 16. listopadu 2020 6:25

„Klip vznikal na několikrát, jelikož situace nedovolila se příliš shromažďovat. Představu o klipu jsem měla a kameraman a režisér Filip Kormaňák tomu dodal skutečnou atmosféru – přesně takovou, jakou jsem si představovala. Trochu tajemnou, klidnou a světla krásně vystihla takovou tu chladnou zimní atmosféru. Proto se skladba jmenuje Pokoj,“ vysvětluje Lenka Piešová.

Domů
Sdílet
Diskuse