Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. prosince 2020 12:22
Čas čtení 0:59
Tereza Šnajdrová

Seznam požaduje od Googlu náhradu škody více než 9 miliard korun

NEWS
Uložit Uložené

Taková škoda prý Seznamu vznikla v důsledku omezené hospodářské soutěže v oblasti služeb všeobecného internetového vyhledávání.

Nejvyužívanější český web Seznam.cz písemně vyzval Google k uhrazení částky ve výši 9,072 miliardy korun jako náhradu škody, která mu prý vznikla v důsledku omezené hospodářské soutěže v oblasti služeb všeobecného internetového vyhledávání. Seznam na svém blogu napsal, že Google dle jeho názoru zneužívá svého dominantního postavení na trhu.

Doporučeno
Svět se směje předraženým AirPods Max. Otík z Vesničko má středisková zřejmě infiltroval designérský tým Applu Svět se směje předraženým AirPods Max. Otík z Vesničko má středisková zřejmě infiltroval designérský tým Applu 9. prosince 2020 18:51

Na základě rozhodnutí Evropské komise z roku 2018, které potvrdilo, že se společnost Google dopustila porušení předpisů Evropské unie na ochranu hospodářské soutěže, nyní žádáme náhradu škody, která nám vznikla při snahách o rozšiřování našich aplikací a služeb na mobilní zařízení s operačním systémem Android,“ vysvětluje výzvu místopředseda představenstva Seznam.cz Pavel Zima.

Domů
Sdílet
Diskuse