Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. prosince 2020 18:54
Čas čtení 0:36
Ondřej Jarůšek

Český internet má nový hit. Dva policisté nedokázali zpacifikovat jednoho muže, ujel jim na čtyřkolce

NEWS
Uložit Uložené

Dva policisté na muže se čtyřkolkou nestačili.

Lidé na sociálních sítích se baví u videa, které ukazuje nepříliš povedený policejní zákrok v Sušici v Plzeňském kraji. U tamní benzinové stanice se totiž dvojice policistů marně pokusila zpacifikovat muže se čtyřkolkou, který měl údajně mít zákaz řízení všech motorových vozidel.

Doporučeno
Slaytiiina: Nejradši bych měl 3 kluky a 2 holky. Známí muži z showbyznysu se jako heterosexuálové tváří jen na veřejnosti Slaytiiina: Nejradši bych měl 3 kluky a 2 holky. Známí muži z showbyznysu se jako heterosexuálové tváří jen na veřejnosti 6. prosince 2020 14:21

Přestože měli muži zákona početní převahu, dotyčný se z jejich spárů dokázal vymanit, nasedl na svou čtyřkolku a bezmocným policistům z místa ujel. K incidentu došlo v pátek večer před desátkou hodinou a celou tahanici zachytili svědci.

„Pán s nimi nespolupracoval, na výzvy nereagoval a bylo použito donucovacích prostředků. To se ale bohužel vůbec nezdařilo a zadržení bohužel bylo neúčinné a muž z místa ujel. Policisté proto ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z páchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí. Věc šetříme a prověřujeme,“ řekla pro CNN Prima NEWS mluvčí Krajského ředitelství Policie Plzeňského kraje Ivana Jelínková.

Záběr z videa, které celý incident zachytilo. Video bylo posléze ze sociálních sítí odstraněno.

Český internet má nový hit. Dva policisté nedokázali zpacifikovat jednoho muže, ujel jim na čtyřkolce
 

Domů
Sdílet
Diskuse