Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. prosince 2020 19:13
Čas čtení 1:48
Adam Novosad

Jakeu Paule, řešeto z tebe nadělá i naše ženská šampionka, prohlásil šéf UFC o souboji s McGregorem, po kterém youtuber touží

SPORT
Uložit Uložené

Zoufalý Jake Paul dostává verbální nálož z každé strany.

Závěr roku 2020 nám opět okořenila youtuberská bratrská dvojice Logan Paul a Jake Paul. Zatímco Logan oficiálně oznámil, že se v únoru příštího roku popere v boxerském ringu s legendárním Floydem Mayweatherem, zoufalý Jake Paul se snaží naskočit na stejnou vlnu popularity a vyzývá Conora McGregora, aby se v boxerském ringu popral s ním.

Doporučeno
Zoufalý youtuber Jake Paul nabízí Conoru McGregorovi 50 milionů, když se s ním popere. Ve videu ho hrubě uráží Zoufalý youtuber Jake Paul nabízí Conoru McGregorovi 50 milionů, když se s ním popere. Ve videu ho hrubě uráží 15. prosince 2020 16:09

Jake Paul nejdříve provokoval samotného McGregora, kterému nadával na manželku a vyzval jej, aby podepsal kontrakt na 50 milionů dolarů. Nezastavil se ani u šéfa UFC, kdy Danu Whitea okomentoval jako ošklivého plešatého chlapíka.

Domů
Sdílet
Diskuse