Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. prosince 2020 12:13
Čas čtení 4:59
Dominik Vetrák

10 nejočekávanějších seriálů roku 2021

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Většinu očekávaných seriálů uvidíme na Netflixu.

Nejočekávanějším filmům roku 2021 se věnujeme v několika článcích. Minimálně jeden si však zaslouží i seriály, bez kterých už pořádně ani neumíme žít. Níže tak najdeš výběr 10 z nich, na které se v roce 2021 těšíme nejvíce. Měj na paměti, že několik kvalitních seriály jsme ještě nestihli zhlédnout, a tak se nemůžeme těšit ani na jejich pokračování (už dlouho se například chceme dokopat k Succession od HBO).

Všechny další výběry o nejočekávanějších

filmech, seriálech a hrách najdeš postupně ve vlákně Preview 2021.

Doporučeno
10 nejočekávanějších seriálů roku 2021 10 nejočekávanějších seriálů roku 2021 23. prosince 2020 12:13

1. Zaklínač 

První série měla své chyby, které jsme jasně popsali v naší recenzi. Bylo by ale lží tvrdit, že seriál neoplýval řadou kvalitních aspektů. V jejich čele je samozřejmě samotný Henry Cavill, který Geralta zahrál naprosto skvěle. V 2. sérii se těšíme na další bitvy, fantasy elementy, humor a dialogy, které nás někdy dost bavily.

Čtenáři knih se mohou těšit také na řadu důležitých a oblíbených postav. Jako příklad můžeme uvést, že jedna z epizod pokryje oblíbenou povídku A Grain of Truth. Kristofer Hivju (Tormund z Game of Thrones) v ní má hrát charismatického a vtipného muže, který je již celé věky prokletý za své hříchy z minulosti.

Je na 99 % jisté, že jde o Nivellena, kterému s jeho kletbou pomůže právě Geralt. Ještě před příchodem 2. série se dočkáme i animovaného filmu o Vesemirovi, Geraltovu mentorovi. Kromě Vesemira a Nivellena uvidíme i více čarodějnic a zaklínačů, protože část z děje se bude odehrávat na zaklínačském hradě Kaer Morhen, kde bude Ciri trénovat.

2. Castlevania

Castlevania je vynikající animovaný seriál. Pravděpodobně bychom našli pro rok 2021 i něco kvalitnější, ale o nejkvalitnějších seriálech roku si budeme povídat zase v prosinci 2021. My tento animák milujeme, a proto se na něj velmi těšíme.

V centru dění se opět ocitne Trevor Belmont, poslední z rodu, který se specializuje na zabíjení upírů a příšer nejen v okolí Transylvánie.

V seriálu mu s tím bude pomáhat čarodějka Sypha a Draculův syn Alucard. Po vypjatých událostech v poslední sérii očekáváme, že budou další části dějově bohaté. Šetřit se nebude ani na krvavé akci a nahláškovaných dialozích. Pokud jsi o seriálu nějakým zázrakem stále neslyšel, čti naši recenzi.

3. Stranger Things

Poslední série skončila s několika překvapeními. Líbilo se nám, že tvůrci se nebojí některé postavit úplně zlikvidovat, ale na druhou stranu nás s některými i natahovali (díváme se na tebe Hoppere). 

Stranger Things sice už s novými sériemi nedělá takovou díru do světa, jako v případě té první, ale stále nás baví dívat se na teenagerské patálie kolem Eleven a její party a stejně tak si užíváme i dějové linky s dospěláky. Zároveň však doufáme, že charakter Hoppera se vrátí k tomu před 3. sérií, protože v té nové už byl nesnesitelný. 

V nových dílech se podíváme do Ruska a pravděpodobně nás čeká další výlet do světa Upside Down.

4. Cobra Kai

Pokračování filmového Karate Kid po několika dekádách je nesmírně zábavné. Skvělá dávka nostalgie, humoru, skvělých bojových scén a úžasná práce se vztahy postav dělají z Cobra Kai vynikající oddechovku, kterou navíc zhltneš během pár hodin. Určitě seriál neignoruj, ale pokud stále nejsi přesvědčen, klikej na tento článek.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 92784 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Které superhrdinské seriály budou v roce 2021 nejočekávanější, ačkoli nejsou od Marvelu
  • Kolik dílů zbývá do konce skvělého krimi Ozark od Netflix
  • Která slavná hororová herní série se dostane na Netflix
  • Na které seriály se v roce 2021 těšíme více než na marvelovky a chystané Star Wars seriály
Domů
Sdílet
Diskuse