Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. ledna 2021 18:01
Čas čtení 1:48
Vojtěch Vanda

Kdy se otevřou školy? Některé snad i v pátém stupni PES, zbytek si bude muset počkat

NEWS ČESKO
Uložit Uložené

Nynější koronavirová situace prezenční výuce stále nenasvědčuje.

Epidemická situace, která v České republice vládne, prezenčnímu studiu žáků nenasvědčuje, předávání pololetního vysvědčení se přesto blíží. Ministr školství Robert Plaga (ANO) v pondělním vysílání Radiožurnálu nicméně přiblížil, jak by si v druhém pololetí představoval návrat školáků do lavic, přestože nyní platí stále stejná pravidla jako při vstupu do 5. stupně. Tudíž fungují pouze mateřské školy a 1. a 2. třídy základních škol.

Doporučeno
Školy budou od 4. ledna fungovat v režimu PES 5. Většina žáků se bude učit distančně Školy budou od 4. ledna fungovat v režimu PES 5. Většina žáků se bude učit distančně 23. prosince 2020 11:09

Mateřské školy s 1. a 2. třídy základních škol ve školách, zbytek distančně. Takto naordinoval vyučování žákům základních a středních škol 5. stupeň protiepidemického systému PES, jenž vešel v platnost 4. ledna. A tento způsob vyučování jim vydrží i přes pololetní vysvědčení, které se bude „předávat“ ve čtvrtek.

Domů
Sdílet
Diskuse