Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. února 2021 16:46
Čas čtení 0:49
Jakub Paulík

Vraždící klaun Gacy: Nový dokument ukáže děsivé interview sériového vraha, který zabil desítky mladých chlapců

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

O Johnu W. Gacym stále nevíme všechno.

Zajímáš se o sériové vrahy? V tom případě jsi určitě slyšel o muži jménem John W. Gacy, který se před světem prezentoval jako úspěšný podnikatel, dobrý manžel a altruista bavící děti v kostýmu klauna. Ve skutečnosti byl však jedním z nejbrutálnějších sériových vrahů historie USA. Mohlo by se proto zdát, že jsme už o jeho životním příběhu slyšeli z každé strany.

Doporučeno
Night Stalker vraždil spící muže a znásilňoval jejich ženy. Na stehno stařenky nakreslil rtěnkou pentagram Night Stalker vraždil spící muže a znásilňoval jejich ženy. Na stehno stařenky nakreslil rtěnkou pentagram 27. ledna 2021 14:30

Tvůrci dokumentu John Wayne Gacy: Devil in Disguise však diváky lákají na dosud nezveřejněné materiály. Mezi ně podle filmového portálu Collider patří prodloužené interview se samotným vrahem, který vypovídal z vězení, ale také rozhovor s Gacyho bývalou manželkou a „jedním z jeho nejbližších důvěrníků“.

I když máš tedy tento případ nastudovaný, je pravděpodobné, že ti dokument objasní ještě další působivé i kruté detaily z jeho života. 

Domů
Sdílet
Diskuse