Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. března 2021 23:16
Čas čtení 1:04
Katarína Danková

adidas představil modely Yeezy na jaro/léto 2021

NEWS
Uložit Uložené

YEEZY Boost 350 V2 „Ash Pearl“, 700 V3 „Kyanite“, 450 „Dark Slate“ a další. Podívej se, co si nejznámější značka tenisek připravila na nejbližší měsíce.

Kanye West a adidas si pro milovníky Yeezys připravili ochutnávku nejnovějších kousků, které budou postupně dostupné v jarních a letních měsících roku 2021.

Katalog Yeezy se v průběhu let neustále rozšiřoval, protože vedle základních modelů a jejich barevných provedeních neustále přibývají zcela nové siluety tenisek. Totéž můžeme očekávat i toto jaro a léto. 

Letošní prodej spustil debut dlouho očekávaného modelu Yeezy 450 „Cloud White“ 5. března. Po nich následoval model Yeezy Boost 700 V2 „Cream“ 13. března a pár dní na to tenisky Yeezy Boost 380 „Covellite“. Pojď se společně s námi podívat na další skvělé tenisky, na které se můžeš v nejbližších měsících těšit.

Doporučeno
Kanyeho značka Yeezy žaluje brigádníka za porušení smlouvy. Za fotku na Instagramu mu hrozí pokuta půl milionu dolarů Kanyeho značka Yeezy žaluje brigádníka za porušení smlouvy. Za fotku na Instagramu mu hrozí pokuta půl milionu dolarů 17. ledna 2021 16:44

adidas YZY QNTM „Sea Teal“

Datum vydání: 19. března
Cena: 250 dolarů (zhruba 5 500 korun)

adidas, yeezy
Zdroj: Adidas
adidas, yeezy
Zdroj: Adidas
adidas, yeezy
Zdroj: Adidas
Domů
Sdílet
Diskuse