Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. dubna 2021 17:14
Čas čtení 1:45
Tereza Šnajdrová

Lipovská přišla na Radu ČT v doprovodu policie. Ředitele Dvořáka obvinila ze střetu zájmů

Lipovská přišla na Radu ČT v doprovodu policie. Ředitele Dvořáka obvinila ze střetu zájmů
Zdroj: TASR/Michal Svítok
NEWS
Uložit Uložené

Dva policisté radní Lipovskou doprovázeli pravděpodobně kvůli její bezpečnosti.

Hana Lipovská přišla na dnešní Radu ČT v doprovodu dvou policistů a následně obvinila ředitele České televize Petra Dvořáka ze střetu zájmů. Jakmile Lipovská přečetla své obvinění směrem k Dvořákovi, vyhlásil předseda Rady ČT hodinovou přestávku a po jejím skončení bylo zahájeno interní jednání, které veřejnost nemohla slyšet, informuje Forum24.

Doporučeno
Kdo je Petr Arenberger: Nový ministr zdravotnictví je příznivcem očkování Sputnikem V Kdo je Petr Arenberger: Nový ministr zdravotnictví je příznivcem očkování Sputnikem V 7. dubna 2021 11:51

Kriminální policie se pohybuje někde v budově ČT,“ potvrdil výskyt policie u jednání René Kühn, který se jednání účastnil pouze on-line. Podle Twitteru Policie ČR nejsou policisté na Radě ČT přítomni kvůli Petru Dvořákovi a k návštěvě mají důvod, kterým je potenciální ohrožení života a zdraví fyzické osoby.

Domů
Sdílet
Diskuse